TV-Shows

Zonde Van De Zendtijd

Zonde van de zendtijd was dé Canvas-kijkcijferhit in 2010. Het was een wekelijks programma vol humor, toen enkel nog gepresenteerd door Henk Rijckaert en Bert Gabriëls. Wegens succes kwam er een tweede seizoen en eind 2011 was het derde seizoen, tevens het laatste, te zien op Canvas. In dit seizoen werden Henk Rijckaert en Bert Gabriëls geassisteerd door Thomas Smith. Het derde seizoen werd vanaf 2012 ook uitgezonden in Nederland. Het programma combineert sketches, parodieën en 'verborgencameragrappen' waarmee ze zowel gewone als Bekende Vlamingen beetnemen.

Foute Vrienden

Binnenkort komt er wegens overdonderend succes een tweede seizoen van ‘Foute Vrienden’ op 2BE. Het eerste seizoen kwam op televisie in maart 2013 en had meteen veel succes, ook online. Thomas Smith en zijn 3 ‘foute vrienden’ Begijn le Bleu, Jeron Dewulf en Steven Goegebeur gaven elkaar steeds ontzettend gênante opdrachten. Om de beurt moest één van hen de opdracht uitvoeren terwijl de andere drie via een oortje zeiden wat hij moest doen. Elke aflevering was er een verliezer: diegene die de hele aflevering lang de meeste opdrachten het slechtst uitvoerde.

Mijn 5000 Vrienden

"Mijn 5000 Vrienden" is een nieuw programma voor jongeren op OP12, dat sinds maandag 27/01/2014 te zien is om 21u05. Thomas Smith 'presenteert' het programma. Hij heeft veel vrienden. Heel veel. Honderden daarvan maakte hij via Facebook, maar kent hij nauwelijks of zelfs helemaal niet. Tijd om daar verandering in te brengen, dus start Thomas een missie om ze allemaal te ontmoeten. In Mijn 5000 vrienden volgen ze Thomas in zijn zoektocht naar de waarde van digitale vriendschap.